Video: noul Samsung Galaxy S4

Admin 15 martie 2013 0
Video: noul Samsung Galaxy S4

Samsung a lansat in aceasta dimineata primul clip video oficial cu cea de-a patra generatie a smartphone-ului Galaxy, modelul S 4. Cu un ecran Full HD, un profil mai subtire si un soft care permite controlul telefonului doar din priviri, telefonul are mari sanse sa inregistreze un record de vanzari

Proprietati Samsung Galaxy S4:

- mai subtire – ecran 5 inci și 441 ppi, display Full HD Super AMOLED
- cameră de 13 megapixeli
- mai puternic
- doua variante de culoare: Black Mist și White Frost

Cateva functii utile:

- funcția “Samsung Smart Pause” de pe noul Samsung Galaxy S4 te ajută să controlezi display-ul cu ajutorul privirii. Atunci când te uiți la un videoclip, rularea se oprește dacă schimbi privirea în altă parte și este reluată atunci când ochii tăi sunt din nou pe display.

- “Smart Scroll” de pe noul Samsung Galaxy S4 îți permite să derulezi paginile de Internet sau e-mailul fără să atingi ecranul. Samsung Galaxy S4 recunoaşte privirea utilizatorului şi mişcarea încheieturii mâinii, derulând automat paginile.

- “S VoiceDrive” de pe Samsung Galaxy S4: utilizatorii care se află la volan pot activa diferite comenzi cu ajutorul vocii. Odată conectat la rețeaua Bluetooth a mașinii, noul smartphone Samsung Galaxy S4 activează automat modul Driving, convertind astfel textele scrise în mesaje audio.

Video:

Parerea ta »

Real Time Web Analytics